Shoppen met kinderen

Shoppen met kinderen

Helaas vinden niet alle kinderen het leuk om met mama of papa te shoppen. Sterker nog, de meesten hebben er een hekel aan. Ze spreken liever af met hun vriendjes en vriendinnetjes, spelen games op de Playstation of kijken liever hun favoriete Tv-programma. Hieronder lees je een aantal tips om je zoon of dochter toch mee te krijgen op een shopping trip.

Wees duidelijk

De allereerste tip die ik jullie graag meegeef is om duidelijk te zijn tegen de kids. Ga je een middagje winkels in de stad bezoeken, vertel ze dan dat jullie hoogstens twee uur gaan winkelen en welke winkels jullie gaan bezoeken. Als kinderen beseffen dat er een limiet aan de voor hen onplezierige taak is gebonden, dan zullen ze minder snel gestrest zijn. Zeg voortaan dus nooit meer: ''We gaan de hele middag winkelen en ik wil geen gezeur horen''. Bij deze uitspraak zullen je kids niet van blijdschap in de lucht springen. Integendeel zelfs. Dit geldt uiteraard ook voor online shoppen.

Wees optimistisch

Ga de dag met een lach tegemoet. Als jij als moeder al loopt te stressen voordat jullie goed en wel in de auto zitten, dan is de kans groot dat je kinderen je humeur overnemen. Wees dus vrolijk!

Betrek ze bij het uitkiezen van kleding

Als je bijvoorbeeld op zoekt bent naar een trui voor je zoon, kies er dan zelf eerst twee of drie uit en laat hem vervolgens kiezen welke hij het mooiste vindt. Dat maakt het winkelen voor hem makkelijker én leuker. Zo weet je immers ook zeker dat je iets koopt wat gedragen zal worden. Het zou zonde zijn als je kleding koopt die jij leuk vindt, maar jouw zoontje uiteindelijk niet. Wanneer een kind iets écht niet leuk vindt, dan geloof mij; het gaat niet gedragen worden.

Terug naar het overzicht
MeisjeskledingJongenskledingBabykleding GelegenheidskledingTweedehands kinderkledingKinderschoenenKinderaccessoiresOnline kinderkleding kopenSeizoenskledingKinderkleding in de sale
1001kinderkleding.nl 2023 | Sitemap Partners | Privacy & Disclaimer |