Stijltips voor kinderen

Stijltips voor kinderen

Als je dochter geïnteresseerd is in mode, dan zal ze weinig moeite hebben met zichzelf te kleden. Jongens daarentegen vinden het vaak ook belangrijk om er goed uit te zien, maar vinden het soms iets moeilijker om zichzelf te kleden. Een eigen stijl ontwikkelen is niet alleen leuk, maar ook goed voor het zelfvertrouwen van een kind. Vanaf een bepaalde leeftijd krijgen ze meer interesse in het ontwikkelen van een eigen stijl. De één heeft die behoefte al met zes jaar en de ander pas op de middelbare school.

Shop de girly-look!

Meisjes die veel zelfvertrouwen hebben, vinden het vaak leuk om er classy uit te zien. Laat haar een witte blouse aantrekken met een mooie rok en de look is compleet. Moet jouw kleine meid niks hebben van een chique outfit? Dan is een stoere outfit wellicht wat voor haar. Met stoer bedoelen we: een gave jeans (eventueel met gaten) gecombineerd met een mooi shirtje en een paar sneakers. Meisjes die wat meer extravert en artistiek zijn, houden veelal van felle kleuren. Deze kleurtjes komen vooral in de zomer goed tot hun recht. Bovendien vinden meisjes het vaak op jonge leeftijd ook leuk om iets te dragen wat hen idool ook draagt. Deze kleding staat vaak hartstikke schattig als ze nog zo jong zijn!

Jongens & kleren!

Sommige jongens vinden het leuk om er al op jonge leeftijd zakelijk bij te lopen. De 'Yuppie-style' past dan perfect bij hun ambities en dromen. Deze kledingstijl bestaat voornamelijk uit blousejes, pantalons en nette kleren. Dus geen spijkerbroeken! Anderzijds, houdt jouw kleine mannetje van voetballen of lekker skateboarden in de vrije tijd? Dan zijn spijkerbroeken, sneakers en T-shirts juist wel geschikt! Dat is een prima combinatie om buiten te spelen, maar ook om op school te dragen. Bovendien heb je ook jongens die artistiek zijn aangelegd; zij houden vaak van creatieve dingen zoals schilderen, schrijven en ontwerpen. Houd er dan rekening mee tijdens het shoppen dat je ook kijkt naar in jouw ogen misschien iets meer aparte kleding.

Terug naar het overzicht
MeisjeskledingJongenskledingBabykleding GelegenheidskledingTweedehands kinderkledingKinderschoenenKinderaccessoiresOnline kinderkleding kopenSeizoenskledingKinderkleding in de sale
1001kinderkleding.nl 2023 | Sitemap Partners | Privacy & Disclaimer |