Tips voor het kopen van babykleertjes voor je newborn

Tips voor het kopen van babykleertjes voor je newborn

Word jij binnenkort de trotse mama of papa van een zoon of een dochter? Van harte gefeliciteerd! Niets is zo bijzonder als de eerste periode met je pasgeboren kindje. Daarom kun je je geluk ongetwijfeld niet op dat je jouw baby over een tijdje in de armen kunt houden. Het is een bijzondere ervaring die met geen pen te beschrijven is. De meeste mensen die voor het eerst vader of moeder worden, genieten ook volop van alle praktische zaken die bij een geboorte komen kijken. Het is bijvoorbeeld heel leuk om newborn kleding te kopen voor je kleintje, zoals een omslagromper, boxpakje, broekje, shirtje en vestje.

Dient jouw baby’tje zich binnenkort ook aan en ben je lekker aan het shoppen? Bij 1001kinderkleding inspireren we je graag met de collectie van een fonkelnieuw merk met betaalbare babykleding die verkrijgbaar is vanaf maatje 44 voor de allerkleinste baby’s tot en met maat 92. 

Welke newborn kleertjes heb je nodig voor de eerste periode na de geboorte?

Mooi en warm geboortepakje 

Als jouw mini-me wordt geboren, kun je jouw zoontje of dochtertje aankleden met het geboortepakje. Dat is een bijzonder moment, in het bijzonder als je van mode houdt. Daarom wil je natuurlijk dat het eerste pakje er heel mooi uitziet. Als je dit pakje gaat kopen, zijn er wel een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden. Omdat een pasgeboren baby na de geboorte nog niet in staat is om zijn lichaamstemperatuur goed te reguleren, is het verstandig om ervoor te zorgen dat het geboortepakje genoeg warmte biedt. Je kunt kiezen voor een boxpakje of een pakje samenstellen met bijvoorbeeld een romper, een broekje, een shirtje, een mutsje en sokjes. Je kunt het shirtje ook vervangen door een rompertje met lange mouwtjes. 

Veelzijdig babyvestje 

Ook met een vestje zorg je ervoor dat je kindje heerlijk warm blijft. Wat dit item extra leuk maakt, is dat je er lekker mee kunt combineren. Je kunt een schattig babyvest matchen met bijvoorbeeld een shirtje of een blousje. Een vest voor een babymeisje staat natuurlijk ook heel schattig over een jurkje. Bovendien is een babyvestje ideaal in de winter en in de zomer. ‘s Winters geeft een vestje extra warmte binnenshuis, terwijl een vest in de lente en de zomer een perfect jasje is. Een veelzijdig babyvest is dus ook een onmisbaar item in de garderobe van je kleintje.

Terug naar het overzicht
MeisjeskledingJongenskledingBabykleding GelegenheidskledingTweedehands kinderkledingKinderschoenenKinderaccessoiresOnline kinderkleding kopenSeizoenskledingKinderkleding in de sale
1001kinderkleding.nl 2023 | Sitemap Partners | Privacy & Disclaimer |